* Посредничество при намирането на имота.

* Поради богатия избор на имоти професионалисти ще Ви насочат към най-добрия избор на имот.

* Посредничество при преговаряне в цената- Вие ще получите професионална помощ в преговорите за цената на имота.

* Помощ при оформяне на документите или оформяне на документацията от специалисти. Разясняване на подробности, срокове , както правата и задълженията на страните по сделката.

* Помощ в намирането на финансиране в покупката на имот.

* Богат избор на имот.

* Професионалните агенти предоставят услугата намиране на имот по зададени от купувача критерии.

* При запитване от клиента се получава бърз и изчерпателен отговор. Така се спестява време и шансът да се изпусне подходящ имот поради динамиката на пазара става минимален.

* Клиентът получава всички услуги на едно място.

* Защо трябва да изберем Галя Консулт? Ние ще Ви спестим време и пари. Намаляваме рисковете при купуването на имота директно от продавача – липса на достатъчно информация за имота и за самия процес на купуване.

* Допълнително преимущество – клиентът получава редовна информация за хода на строителните дейности / при закупуване на имот на „зелено“/, различни промоции /намаления, гарантиран наем/, както и предоставяне на екип от професионални строители и майстори, които да направят исканите промени в новозакупения имот.

* Ние работим за Вас!

Какво предлагаме още?

* Съвети и помощ при преместване.

* Помощ при избора на фирми за обзавеждане.

* Най-добрите кредитни условия.

* Пазарни оценки от лицензиран оценител.

* Мениджмънт на имота.

* Помощ при смяна на статут.

 

Контакти:

Успели сме да създадем успешно сътрудничество с водещи инвестиционни и строителни компании, както и с агенции за недвижими имоти, с цел да намерим най-добрите предложения за Вас.

 

В случай, че не можете да откриете желания имот от сайта на Галя Консулт – просто задайте Вашите критерии и ние ще намерим най-подходящата оферта за Вас.

Очакваме Ви!